Verbum predstavio knjigu “Živjeti slobodu snagom vjere”

Foto: narod.hr

U izdanju nakladne kuće Verbum predstavljena je knjiga “Živjeti slobodu snagom vjere” koja na vrlo konkretan način propituje kako živjeti slobodu u svakodnevici na način da to izgrađuje i ispunja ljudsku osobu. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autorica Jutta Burggraf u knjizi spaja psihološke i duhovne uvide dajući čitatelju vrlo korisne poticaje za ostvarivanje vlastite slobode, utemeljene na istinskom shvaćanju čovjeka i njegovog nadnaravnog određenja. Ova jasna i praktična knjiga otvara tako nove vidike te nudi odgovore na ključna životna pitanja, a koja se odnose na to kako živjeti izazov slobode, kako spoznati Božji plan za svoj život, kako živjeti unutarnju slobodu i vlastiti prostor intime, a istovremeno se otvoriti drugima.

U knjizi se mogu pronaći i vrlo konkretni savjeti kako upravljati sobom i vlastitom voljom da bismo zadobili slobodu djelovanja. Smjernice su dane i po pitanju usmjeravanja spontane želje za srećom, vršenja pravog odabira i ostvarivanje istinske ljubavi. Čitajući ovo djelo, svaka osoba s jednostavnošću može doći do konkretnih odgovora i načina kako se služiti vlastitom savješću za hod u istini i slobodi, kako se riješiti vanjskih pritisaka i robovanja te kako dovesti u red vlastiti život, pravilno upotrijebiti svoje talente te stvarati prostore slobode.

Osim vrlo konkretno obrađenih spomenutih tema, knjiga “Živjeti slobodu snagom vjere” snažan je opis kršćanskoga života u istinskoj slobodi, iskazan prekrasnim nadahnjujućim primjerima i poticajnim mislima: od korica do korica ova knjiga upućuje snažan poticaj čitatelju da se otvori Božjoj milosti, da preuzme odgovornost za svoj život i oduševljeno se upusti u avanturu odnosa s Bogom. Jer, kao što kaže autorica, “svaki čovjek može pružiti svijetu mnoga iznenađenja, pridonijeti novim načinima razmišljanja, (…) novim rješenjima, jedinstvenim postupcima. U stanju je živjeti vlastiti život i biti izvor nadahnuća i podrške drugima”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjiga “Živjeti slobodu snagom vjere” dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.