(VIDEO) Danas počinje 1. Mladifest u Hrvatskoj: Sve posjetitelje očekuje bogat duhovni program!

Foto: mladifesthrvatska.marijinalegijapetrinja.com

U malo mjesto u Sisačkoj biskupiji unijet će se duh Međugorja kako bi se mladi što bolje pripremili za 30. Međunarodni susret mladih u Međugorju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajednica Marijina legija Petrinja u suradnji sa Sisačkom biskupijom organizira 1. Mladifest u Hrvatskoj u mjestu pokraj Gline u Gornjem Viduševcu od petka do nedjelje, navodi Hrvatska katolička mreža.

“Iz cijele Hrvatske mladi, ali i iz Njemačke, Švedske i Vojvodine ovoga vikenda sudjelovat će u bogatom duhovnom programu”, poručio je za HKM predsjednik Marijine legije Vlado Sučec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema riječima našeg sugovornika, u petak navečer održat će se scenski prikaz Pasije, a u subotu navečer će na koncertu nastupiti Alan Hržica i Božja pobjeda.

Uz sisačkog biskupa Vladu Košića na Mladifestu će sudjelovati i međugorski župnik fra Marinko Šakota, don Damir Stojić, pater Ike Mandurić, vlč. Ivan Grbešić, vlč. Branko Koretić.

Zasad je prijavljeno više od 250 mladih, ali organizatori pozivaju sve da dođu na Mladifest u Gornji Viduševac ako su u mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, jedan od događanja Mladifesta u Hrvatskoj je i pretpremijera knjige “Međugorje – Prvih sedam dana”, autora Darka Pavičića, novinara Večernjeg lista u petak 21. lipnja u 17,30 sati. U razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu Pavičić je rekao da mu je ideja za knjigu o rekonstrukciji prvih sedam dana Međugorja došla nakon zloupotrebe izjave pape Franje u zrakoplovu nakon povratka iz Fatime 13. svibnja 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.