(VIDEO) Evo što je Nina Badrić poručila nakon napada zbog pjesme ‘Želim živjeti’!

Nina Badrić oglasila se oko pjesme ‘Želim živjeti’ zbog koje ju nju i kolege napala Danijela Dvornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je jedna vrlo teška i duga tema, mislim da nije ni vrijeme ni mjesto sada o njoj govoriti. Ono što želim reći da nikada, ali nikada u životu nisam bila netko tko širi bilo kakav govor mržnje, negativnosti ili bilo što, uvijek ću dići palac gore za ljubav”, rekla je Nina u izjavi za Prvu TV.

“Ella je jedna sjajna cura koju ja jako volim i poštujem, njihovu kćer znam odmalena i izrasla je u jednu predivnu ženu, jednu svjetsku curu, no samim time mislim da sve govori to što je Danijela Dvornik za par sati izbrisala svoj status na facebooku, ali je napravila već samim time jednu štetu, ali nema veze, ja poštujem svačije mišljenje, poštujem svačije pravo da svatko piskara i govori što god želi u životu, ali jednu stvar sam shvatila kroz sve ove godine koliko se bavim ovim poslom, a to je da… pa ono, pazi tko ti plješće”, dodala je pjevačica.

Zaključila je da “ima sve moguće protiv mržnje, protiv hejtanja, protiv pljuvanja, protiv omalovažavanja bilo koga na bilo kojoj razini”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, poznata imena hrvatske glazbene scene poput Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac, Nine Badrić, Alana Hržice i Shortyja pridružila su se bendu duhovne glazbe Emanuel, otpjevavši zajedno pjesmu ‘Želim živjeti’ posvećenu svakom začetom djetetu i darovanu na raspolaganje inicijativi ’40 dana za život’.

Na pjesmu je ubrzo reagirala udovica Dine Dvornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je dno dna i sumrak Hrvatske, vjera se koristi za sve i svašta pa i za zadobivanje publike. Nekima od njih možda treba umjetna oplodnja, a s obzirom na novu Vladu i njihove zakone to će biti vrlo problematično, možda su svoje molitve trebali usmjeriti prema tome, a pobačaj neka ostane ženino pravo i njena odluka. Nitko to ne radi zato jer im je to prekrasno iskustvo, nego zato što su okolnosti takve da ih natjeraju na takvu odluku. Pogledajte domove napuštene djece, zakone za usvajanje i sporost usvajanja. Sramota! Neka gospoda iz ovog spota odu u Klaićevu, na odjel onkologije gdje djeca umiru, a da nisu život ni okusili, pa neka ih taj njihov Bog spasi! Da bi se dijete odgajalo, potrebni su uvjeti, posao, stan i sigurna plaća, a toga u Hrvatskoj nema. Neka se ova četvorka iz spota zalaže za to… Licemjerstvo do bola!”, napisala je na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.