(VIDEO) Nina Badrić, sestre Husar, Shorty, Alan Hržica, sastav Emanuel: Želim živjeti – glas za nerođene

Pjesma “Želim živjeti” posvećena je svakom začetom djetetu i darovana na raspolaganje inicijativi “40 dana za život” koja nastoji žene odvratiti od pobačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata imena hrvatske glazbene scene pridružila su se sastavu duhovne glazbe Emanuel i zajedno snimili pjesmu “Želim živjeti”.

Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Nina Badrić, Alan Hržica i Shorty sa sastavom Emanuel snimili su video za singl ‘Želim živjeti’ kojim se nastoji odvratiti žene od pobačaja.

Emanuel je jedan od najpopularnijih sastava i dobro poznata glazbena skupina onima koji prate kršćansku glazbenu scenu u Hrvatskoj. Sastav iz Velike Gorice osnovan je 2001. godine i za sebe kažu da su zaljubljenici u kršćansku glazbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autorica je glazbe i teksta Marija Sedej, za dio teksta zaslužan je i Dalibor Bartulović Shorty, dok su aranžman složili Domagoj Pavin i Branimir Jovanovac.

“S grupom s kojom smo snimili pjesmu surađujemo dugo. Oni su nas motivirali da snimimo ovu pjesmu. To je pjesma koja ima zadatak ohrabriti ljude. Radi se o dobronamjernoj pjesmi kojom želimo ohrabriti mlade žene koje su u dvojbi roditi ili ne”, kazala je Marija Husar za Dnevnik.hr.

“Nikoga ne osuđujemo niti se vezujemo za politiku niti nekakve udruge. To je osjetljiva i bolna tema, a ženama koje su imale abortus to je velika rana. Ako jednu osobu potaknemo da ne napravi abortus, naša je misija uspjela. Ako se osvrnemo i na pitanje nataliteta u našoj zemlji, onda je i to dodatni motiv”, otkriva Marija koja se s kolegama uključila u ovu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač Alan Hržica, smatra da je pjesma ‘Želim živjeti’ ugledala svjetlo dana u najbolji mogući trenutak.

“U Hrvatskoj se trenutno događa nešto prekrasno. Vjera je konačno dobila važniju ulogu nakon što je duhovnost dugo bila u drugom planu – ljudi se bude, promjene dolaze. Trebamo pružiti podršku ljudima koji su došli na vlast. Trenutak je savršen, a ne pogrješan”, kaže Hržica za tportal.hr.

Iako ne osuđuje žene koje se odluče za abortus, on je, kaže, protiv pobačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovom pjesmom ohrabrujemo žene koje se dvoume roditi ili pobaciti. Želimo im odagnati strah zagovarajući život!”, poručuje Hržica.

Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.