(VIDEO) Niprije imaju nove hitove: Čavoglave u ritmu 60-ih – ‘Surfin Čikola’ i ‘Čavoglave dreamin’

Foto: Snimka zaslona (Fotomontaža: Narod.hr)

Vokalno-instrumentalni sastav ‘Niprije’, kako su se predstavili na YouTubeu, ovih su dana svojim obradama pjesme “Bojna Čavoglave” Marka Perkovića Thompsona osvojili Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavili su ukupno sedam obrada, a jučer su izbacili čak dva nova hita.

Niprije su ovoga puta spojili Čavoglave i pjesmu ‘California dreamin’, koju je časopis Rolling Stone uvrstio na 89. mjesto svoje liste “500 najboljih pjesama svih vremena”.

The Mamas & The Papas 1966. izveli su poznatu pjesmu’, a poslušajte kako to zvuči u njihovoj obradi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga pjesma je prerada hita Beach Boysa Surfin’, a u opis su dodali: “Gdje si bio 64.”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno su izbacili i Wrecking Ball od Miley Cyrus.

Do sada su već izbacili obradu ABBA-ine “Dancing Queen”, koja je postala “Dancing Thompson”, zatim je tu mashup Beatlesa i Thompsona u hitu “Bojna Yesterday”, pa i “Stand by MPT” Bena Kinga, ali ipak je najviše pozornosti ukrala “Shallow Čavoglave”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrade kojima je sastav osvojio društvene mreže možete poslušati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.