(VIDEO) Predstavljen promotivni video za ‘Lighthouse’: Nina Kraljić u svijet šalje kadrove Dalmacije!

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Nina Kraljić, objavila je danas promotivni video za pjesmu ‘Lighthouse’. Za potrebe promotivnog videa odabrani su dijelovi filma ‘Hvar – into the storm’ čiji su autori Mario Romulić i Dražen Stojčić iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Videospot možete pogledati na HRT-ovoj stranici posvećenoj Eurosongu:

Pod pjesmu ‘Lighthouse’ i Ninin impresivni vokal podvukli smo zaista senzacionalno remek-djelo produkcije Romulić & Stojčić na prijedlog montažera HTV-a Hrvoja Mršića koji je, uz budno oko redatelja Tihomira Žarna, učinio nekoliko ritmičkih zahvata na snimci. Odabrane su snimke Hvara jer je on zaista jedan od najljepših hrvatskih otoka, izjavio je šef hrvatske delegacije Željko Mesar i dodao kako je uvjeren da će video izazvati veliko zanimanje, javlja HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posljednji uradak Romulić & Stojčić multimedia studija impresionirao je ekipu HRT-a koji su nam se javili i rekli da smatraju da video “Into the storm” savršeno odgovara ugođaju pjesme “Lighthouse”. Brzo smo se dogovorili i mogu kazati da nam je jako drago da na ovaj način surađujemo sa sjajnom pjevačicom kao što je Nina” kazao je Mario Romulić za dalmacijanews.hr.

Inače, promo video za pjesmu “Lighthouse” sadrži većinu scena iz uratka “Into the storm”, iako je obogaćen za nekoliko novih kadrova.

“Fotografije za ovaj uradak snimljene su u razdoblju od čak dvije godine, a montaža je trajala oko 2 mjeseca. Za potrebe projekta snimili smo preko 350.000 fotografija, a u spotu se može vidjeti preko 70.000 najboljih. Većina kadrova je snimljena na Hvaru, Braču i Biokovu. Vjerujem da će se kombinacija prekrasne Ninine pjesme i atraktivnih prizora prirodnih ljepota Hrvatske svidjeti publici diljem svijeta, a Nini želim uspjeh na Eurosongu u Švedskoj”, zaključuje Mario Romulić za dalmacijanews.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.