(VIDEO) Prvi live nastup Lady Gage i Bradleya Coopera u Las Vegasu: pogledajte snimku za kojom su internetski korisnici ‘poludjeli’!

Foto: snimka zaslona

Youtube snimka prvog live nastupa Lady Gage i Bradleya Coopera dostigla je rekordnih 13.514.457 pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj dvojac, koji je ostvario uspješnu suradnju filmskim “remakeom” “Zvijezda je rođena” (“A star is born”), zajedno su nastupio je na koncertu Lady Gage u Park Theateru u Las Vegasu, izvodeći duet “Shallow” iz spomenutog filma.

O ovom će se koncertu zasigurno dugo pričati. U jednom se trenutku na koncertu Lady Gage pojavio se nitko drugi no njezin partner iz filma, Bradley Cooper, koji je maestralno utjelovio Jacksona, rokera na zalasku karijere.

Bradley je zakoračio na pozornicu burno pozdravljen od strane publike, te je s Lady Gagom na opće oduševljenje mu je skupa otpjevao duet iz filma, pjesmu ‘Shallow’ koja je nominirana za Oscar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumac i pjevačica bili su odlično raspoloženi, a Cooper je u jednom trenutku pozdravio s riječima: ‘Hello, Vegas’.

Uskoro je njihov nastup postao prava senzacija na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma Shallow’ već je nagrađena Zlatnim globusom za najbolju originalnu pjesmu, a u istoj kategoriji je nominirana i za Oscar.

Film “Zvijezda je rođena” pravo je autorsko djelo Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva.

Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mlade pjevačice u usponu. Prvi je film snimljen 1937. u režiji Williama A. Wellmana. Nakon toga snimljena su još tri “remakea” 1954. godine sa Judy Garland i Jamesom Masonom, 1976. godine sa Barbrom Streisand i Krisom Kristoferssonom u glavnim ulogama, a 2018. izašao je i onaj s Lady Gagom i Bradleyem Cooperom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.