(VIDEO) Pogledajte što je Jacques Houdek poručio svima nakon Eurosonga

Foto: fah

Iako je naš Jacques Houdek oduševio nastupom u Kijevu, što potvrđuju i odlični komentari na društvenim mrežama, ovogodišnji Eurosong završio je na 13. mjestu. Video porukom oglasio se na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Thank you!!!

Posted by JACQUES HOUDEK on 13. svibnja 2017

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ljudi, hvala vam puno od srca koji ste vjerovali u nas. Dali smo sve od sebe, presretni smo s nastupom. Zadovoljni s 13. mjestom, ako sam dobro shvatio (smijeh). Nadam se da ovo znači za Hrvatsku da idemo svake godine. Ako smo prošle bili 23., a ove 13. evo nek sljedeće godine budemo treći. Živjeli mi, hvala puno!”, rekao je Houdek u video poruci.

Na Twitteru su pratitelji Eurosonga hrvatskog kandidata Jacquesa Houdeka usporedili s komičarom Rickyjem Gervaisom, nakon čega se Gervais pobunio rekavši kako će ih sve blokirati na Twitteru ukoliko još jednom to kažu.

“Onaj tko kaže da izgleda kao ja bit će blokiran.”, napisao je Gervais.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je čestitao pobjedniku, čestitao je i Bugarskoj na odličnoj pjesmi.

Jacques se na Twitteru zahvalio svim obožavateljima i glasačima rekavši:

“Prijatelji hvala vam na svim porukama podrške, blagoslovljen sam što vas imam. Sretni smo s osvojenim 13. mjestom večeras. Idemo slaviti!”, napisao je sinoć na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.