“We can all be heroes!” – 28. veljače zabavite se pod maskama i budite heroj djeci koja čekaju Marijine obroke!

Ako još uvijek ne znate gdje biste na maskenbal i treba Vam ideja za masku pozivamo Vas 28. veljače u kultni zagrebački klub Sax! na maskenbal u organizaciji Marijinih obroka pod nazivom We can all be heroes!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim dobre glazbe, zabave i pića po promotivnim cijenama pripremili su za Vas i razne vrijedne nagrade naših sponzora stoga izaberite heroja u kojeg ćete se maskirati i postanite heroj djeci koja čekaju Marijine obroke.

Počinje se sa zagrijavanjem u 20 h za koje je zadužen DJ Dadoo, a večer nastavljamo uz odličan bend iznenađenja.

Sugerirana donacija za ulaz je 10 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska udruga Marijini obroci, osnovana u srpnju 2009., dio je međunarodnog projekta “Mary’s Meals” koji ima viziju da svako dijete prima dnevni obrok na svom mjestu obrazovanja. Na taj način djeci se ne spašava samo život, već ih se potiče da uče te dugoročno sebi, svojoj obitelji i zajednici osiguraju bolji život. Prosječno 120 kuna dovoljno je da se jedno dijete nahrani u školi tijekom cijele školske godine.

Marijini obroci Hrvatska, zahvaljujući dobroti svojih donatora i podupiratelja, trenutno hrane oko 11 000 djece kroz 12 kuhinja u Beninu, Liberiji, Malaviju i Ekvadoru.

Marijini obroci uz pomoć brojnih volontera svakodnevno pomažu mnogima, no 61 milijuna gladne djece i dalje čeka. Neka svi oni koji imaju više nego što im je potrebno, podijele s onima koji nemaju ni najosnovnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.