‘Za svaku tvoju suzu’: Uz novi spot Opće opasnosti sigurno ćete zaplakati!

Kako je i najavio Pero Galić u nedavnom intervjuu za narod.hr, Opća Opasnost predstavila je spot za pjesmu “Za svaku tvoju suzu” autora Marija Vestića. Pjesma se nalazi na njihovom albumu “Rocker… To sam ja”, a s njom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Režiju i scenarij za spot potpisuje Marko Zeljković Zelja, a radi se o dirljivom videu koji prati priču muškarca kojem je majka preminula na porodu. Tijekom cijelog života s nepoštovanjem se odnosio prema svojoj supruzi, sve do trenutka dok ne dobije majčino pismo u kojem saznaje da je ona zbog njega izgubila život. Pismo mu promijeni pogled na život i odluči se iskupiti supruzi koju je toliko dugo zanemarivao.

“Cijeli spot zajedno s pjesmom je priča o jednoj ljudskoj sudbini. Htjeli smo to ispričati  na način da se ovdje tako živjelo, jedno vrijeme i jedan prostor koji bi svakako trebao biti zabilježen i ispričan. O tome se već pričalo na razne načine, no mi smo svoju ideju oko toga posložili s našim prijateljem Markom Zeljkovićem koji je snimao i radi spot”, rekao je za naš portal pjevač Opće opasnosti Pero Galić te dodao: “Slavonija je to u nekim 30 godinama prošlog stoljeća, i bilo je takvih situacija gdje djeca ostaju sama i rastu u takvim sredinama gdje su ignorirana, ajmo to tako reći. To je priča o čovjeku i njegovo odrastanju u takvom vremenu, u uvjetima u kojima se zadesio – majka mu je umrla da bi njemu dala život, no on , vidimo u spotu, nije cijenio taj život, svoju ženu nije poštivao. Ali na kraju spota to se mijenja”.

“Priča spota i pjesme je da čovjek može krenuti ponovno, ispočetka, nosi poruku nade. Sve je to sastavni dio života”, rekao je Pero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni glumac u spotu je Tomislav Bundić, majku glumi Doris Pinčić – Rogoznica, a suprugu Danica Brnjić. Video je sniman na nekoliko lokacija u Županji, među kojima su etno park kod Županje, crkva župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, konjički centar “Županjski kas”, Željeznički kolodvor Županja te krčma ‘Kolodvor’. Produkciju spota potpisuje Studio 69 Video.

Opća Opasnost je album ‘Rocker… To sam ja’ objavila u lipnju prošle godine, a na njemu je objavljeno deset novih pjesama. Tijekom protekle godine bend je osvojio radijske postaje pjesmama ‘Stranci’, ‘To sam ja’ i ‘Klaun’, a godinu ranije objavili su singlove ‘Nenapisana stranica’, ‘Tragovi’ i ‘Preživio sam’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj tekst je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.