Zbog pandemije odgođeni Marulićevi dani

Foto: Marulićevi dani

Jubilarno 30. izdanje Festivala hrvatske drame Marulićevi dani, koje se trebalo održati u Splitu od 20. do 27. travnja, odgađa se zbog pandemije koronavirusa, a novi termin odredit će se sukladno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je donesena u konzultacijama između ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek, predsjednice Vijeća Marulićevih dana Ive Hraste Sočo i intendanta Hrvatskog narodnog kazališta Split Srećka Šestana, priopćeno je iz HNK Split, koji je osnivač i organizator festivala.

O odluci su obaviješteni svi članovi festivalskog vijeća.

Od 21. travnja do 4. svibnja ipak će se održati četvrta radionica dramskog pisanja, sastavni dio popratnog festivalskog programa, koja će se, u skladu s okolnostima odvijati online.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj radionice i ove je godine dramski pisac Tomislav Zajec, docent na Odsjeku dramaturgije zagrebačke Akademije dramske umjetnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.