Beskompromisni borac Mario Mandžukić planira povratak već za veliki derbi protiv Rome

Foto: fah

Drugi strijelac hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena s 30 pogodaka Mario Mandžukić odavno je stekao ugled ”beskompromisnog borca” na nogometnim travnjacima, igrača koji ne odustaje tako lako od borbe, pa čak ni ako je glava krvava. Zahvaljujući tome stekao je veliko poštovanje navijača Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga nikoga pretjerano nije iznenadila činjenica da se hrvatski napadač želi vratiti nakon još jedne teške ozljede prošlog vikenda. Mandžo priprema povratak na teren već do kraja tjedna kako bi bio spreman za veliki derbi protiv Rome, koji je važan za oba kluba koji se bore za naslov prvaka.  Hrvatski reprezentativac je utakmicu  protiv Bologne (3:0), u kojoj je zabio i pogodak, završio s 13 šavova na nozi propustio je trening u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Gazzetta dello sport Mandžukić se želi vratiti gotovo odmah. To je pravi Mandžukić, kako Talijani i napominju. Trener Juventusa Masimiliano Allegri ipak ne želi riskirati težu ozljedu te će hrvatskog reprezentativca poštedjeti u srijedu u Kup utakmici protiv Genoe, međutim, dat će mu prigodu na derbiju protiv Rome ove subote.

Bit će to subota derbija, tog istog dana u Španjolskoj El Clasico igraju Barcelona i Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.