Bišćan: Kao trener ću napraviti sve da Dinamo izgleda bolje

Foto: fah

Dinamo je slavio protiv Slaven Belupa 4:0 na Maksimiru u 29. kolu SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice na konferenciji za medije dojmove i razmišljanja otkrio je trener Dinama Igor Bišćan.

“Zadovoljan sam, odigrali smo jako dobru utakmicu, posebice u prvom poluvremenu. Znali smo kako treba igrati protiv bloka Slaven Belupa. Dečki su bilo dobri, jednostavni u kombinatorici, ali efikasni. Puno toga pozitivnog smo dobili u ovoj utakmici”, rekao je Bišćan.

“Sigurno da je u određenoj mjeri psiha opterećivala dečke nakon perioda loših rezultata. Sigurno je da smo nakon pobjede protiv Lokomotive imali nešto manji teret na leđima i to se vidjelo, posebno nakon prvog gola, kada su se razigrali i rastrčali. Uživali su u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkad sam ja tu, dečki su svake minute maksimalno koncentrirani na rad. Kad su želja i pristup na vrlo visokom nivou, onda ta kvaliteta dovede do toga da cijelu utakmicu držimo stvari pod kontrolom i na kraju ovako uvjerljivo pobjedimo.”

Je li ovakav Dinamo blizu onog što Bišćan očekuje od njega?

“Svi mi očekujemo ovo od Dinama. Svaki trener i svaki igrač treba težiti da bude što bolji. Prvo poluvrijeme je putokaz tome kad se ne zadovoljavaš onime što si dosad postigao. Treba raditi svaki dan i onda to prenijeti na utakmicu da to bude uvjerljivo i kvalitetno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je pobijediti uvjerljivo, a drugo je igrati kvalitetno. Dečki su danas ispunili oba kriterija i to je jako bitno. Ima prostora za napredak i ja ću kao trener napraviti sve da mi izgledamo što bolje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.