Bogdanović obećao: Vratit ćemo dite materi

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je poraz u četvrtfinalnom ogledu protiv Srbije i tako završila svoj nastup u Riju, a jedan od onih kojima je poraz najteže pao bio je Bojan Bogdanović koji je nakon susreta kazao kako mu je teže bilo izgubiti četvrtfinale od ovakvog rivala nego od bilo koje druge reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon slijeganja dojmova na svom Facebook profilu je napisao:

“Prije svega želio bih se svima zahvaliti na porukama podrške, a takvih je bilo i više nego što sam se nadao i mnogo više nego što sam dobio u dosadašnjoj karijeri. Puno smo napravili ovog ljeta samim odlaskom u Rio i vraćanjem bar dijela ljudi koji istinski vole ovaj sport i toliko dugo nas čekaju da napravimo nešto za Lijepu Našu. Kao ni moji suigrači nisam se zadovoljio samim nastupom na Igrama pa ostaje gorak okus jer znam da smo mogli više, bar jednu stepenicu više. Pozdrav svima, a naročito zlim jezicima koji se neće jos dugo naslađivati jer ćemo “Vratiti Dite Materi'”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.