Bravo Zrinjski! Osigurali europsku jesen i ostvarili povijesni uspjeh

Foto: HŠK Zrinjski

Zrinjski je ostvario povijesni uspjeh i prošao u play-off Lige Europe, a samim tim su Plemići osigurali grupnu fazu Konferencijske lige te su postali prvi tim iz BiH kojem je to uspjelo poći za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski je imao četiri gola prednost budući da su u Mostaru ostvarili pobjedu od 6:2. Probali su domaći početnim pritiskom stići do pogotka u ranoj fazi utakmice i tako možda napraviti problem mostarskom timu, ali bez uspjeha.

> Euforija u BiH: Zrinjski ima priliku ispisati povijest

U play-offu Europske lige Zrinjski će igrati protiv austrijskog predstavnika LASK Linza. Prvi meč je na rasporedu 24. kolovoza, a uzvrat sedam dana poslije u Mostaru.

Niti jedan klub iz BiH se od njene neovisnosti nije plasirao u grupnu fazu nekog europskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.