Brazilci kupili već dva milijuna ulaznica za Olimpijske igre u Riju 2016.

Brazilci su već kupili oko dva milijuna ulaznica za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, objavili su organizatori točno godinu dana prije početka Igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je za Igre predviđeno 7.5 milijuna ulaznica za natjecanja, od čega je četiri milijuna namijenjeno domaćim ljubiteljima sporta, koji su već u prvom krugu prodaje kupili polovicu od tog iznosa.

BRAZIL RIO OLYMPICS 2016
“Oduševljen sam brojkom od dva milijuna prodanih ulaznica”, kazao je voditelj prodaje Igara Donovan Ferretti.

Prvi paket ulaznica prodavao se u rasponu od 11.5 USD, koliko koštaju najjeftinije ulaznice sve do iznosa 1318 dolara, koliko stoji ulaznica za svečano otvorenje. Najjeftinija karta za prošle OI u Londonu koštala je 32 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Datum drugog kruga prodaje ulaznica još nije priopćen, a zna se da će oko milijun ulaznica biti dodijeljen sponzorima, nacionalnim sportskim savezima i nacionalnim olimpijskim odborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.