Čačić: ‘Imali smo dobrih dionica u igri, no nismo postigli gol’

Foto: fah

Bodo/Glimt pobijedio je Dinamo u prvoj utakmici play-off runde kvalifikacija za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je prokomentirao i trener Ante Čačić:

“Ne volim gubiti, ali ovo je prvo poluvrijeme. Imamo aktivan rezultat i na domaćem terenu smo favoriti. Nadam se da ćemo biti uspješni. Moram pohvaliti domaćina, dobro igra. Imali smo dobrih dionica u igri, no nismo postigli gol. Gol smo primili taman kad smo ih umirili i to na način na koji smo upozoravali da moramo paziti. Bio je to šok za momčad, no u nastavku smo se ustabilili i to daje nadu da možemo biti bolji.”

“Domaćin je bio goropadan u prvom dijelu. Dobro ćemo analizirati ovaj susret i nadam se da ćemo spremni dočekati uzvrat. Bodo/Glimt nije rezultatski uvjerljiv na gostovanjima. Dobro se snalaze na ovoj podlozi. Najvažnije je da smo ostali živi, hendikep je treći žuti karton Mišića, on nam je važan igrač. Nadam se da ćemo ostati na razini i u uzvratu zadovoljiti pun Maksimir, koji će nas gurati da budemo pravi”, zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.