Ćiro se obrušio na Čačića: Ti si odličan trener, ti si jedan čestiti čovjek i veliki patriota i nogometni trener, ali nisi izbornik

ćiro blažević
Foto: fah

Gost Dnevnika Nove TV bio je Ćiro Blažević, koji je komentirao nastup hrvatske nogometne reprezentacije na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Govorio sam i vama i svima stalno kako Marko Pjaca mora igrati, on je nakon Luke Modrića najbolji hrvatski nogometaš, najučinkovitiji. Ono što je on za Hrvatsku to je Cristiano Ronaldo za Portugal. On je u 10 minuta pokazao više nego Ronaldo u 90 minuta. Znači Čačiću nisi nadaren za izbornika. Ti si odličan trener, ti si jedan čestiti čovjek i veliki patriota i nogometni trener, ali nisi izbornik. To su dvije različite stvari. Ne možeš se indiferentno ponašati za vrijeme utakmice, bez tvoje reakcije i tvog impulsa, a jokera na klupi imaš koliko hoćeš, a Pjacu stavljaš u produžetku samo 15 minuta. Netko mora biti kriv. Ako je ekipa kvalitetnija od Portugala što su svi eksperti Europe rekli, a oni dali sve od sebe pa nisu pobijedili. Pogriješio je Čačić”, obrušio se Ćiro na izbornika.

Smatra da ova generacija može napraviti veiliki rezultat na SP-u, ali opet tu ne vidi Čačića. “Nema dvojbe da na ovom Euru nisu manifestirani najveći talenti koji tek dolaze. Hrvatska je jedan nepresušan izvor talentiranih mladića i samo je bitno da budu dobro vođeni. Ja sad to mogu reći – najvažniji čovjek nogometne ekipe je trener, izbornik. Čačić je našao načina da svi budu jedinstveni, stvorio je divnu atmosferu, ali sine malo si deficitiran u ovim odlučujućim momentima”, zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.