Copa America: Agureo i Benitez za minimalne pobjede svojih momčadi!

Nogometaši Argentine pobijedili su Urugvaj 1:0, a istim je rezultatom Paragvaj nadigrao Jamajku u utakmicama 2. kola skupine B Južnoameričkog prvenstva Copa America odigranima u noći s utorka na srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički pogodak u La Sereni postigao je Sergio Aguero u 56. minuti. Zabaleta je ubacio s desne strane na rub peterca, gdje je pravovremeno ušao napadač Manchester Cityja i sjajno, u padu, glavom pogodio bliži kut urugvajskog vratara Muslere.

Argentinci su bili bolja momčad, ali i Urugvajci su imali nekoliko dobrih prilika za pogodak. Najbolju je u 75. minuti propustio Diego Rolan kad je argentinski vratar Romero kratko odbio loptu nakon šuta Pereire, Rolan natrčao, ali je s pet metara prebacio nebranjena vrata.

U Antofagasti je Paragvaj svladao Jamajku s minimalnih 1:0, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Edgar Benitez u 36. minuti, nakon velike pogreške vratara Jamajke koji je istrčao na 20 metara i glavom odbio loptu ravno prema natrčalom Benitezu, a ovaj se odlično snašao i koljenom uspio prebaciti nesretnog Duwaynea Kerra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina i Paragvaj su nakon dva kola vodeće momčadi u skupini B s 4 boda, Urugvaj ima 3, a Jamajka je bez bodova.

Copa America, skupina B – 2. kolo:
Argentina – Urugvaj 1:0 (Aguero 56)
Paragvaj – Jamajka 1:0 (Benitez 36)

Ljestvica:
1. Argentina 2 1 1 0 3-2 4
2. Paragvaj 2 1 1 0 3-2 4
3. Urugvaj 2 1 0 1 1-1 3
4. Jamajka 2 0 0 2 0-2 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.