EP atletika (ekipno): Hrvatska peta nakon prvog dana u Rigi

Hrvatska atletska reprezentacija zauzima peto mjesto nakon prvog dana natjecanja trećeg razreda Europskog ekipnog prvenstva koje se održava u Rigi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski atletičari u subotu su osvojili 89 bodova. U vodstvu je Švicarska sa 111,5 bodova, a slijede Bugarska (108), Srbija (106) i Latvija (105,5).

Jedinu pobjedu ostvarila je Sandra Perković u bacanju diska s hicem od 64,05 metara. Marko Mičuda je hicem od 67,30 metara zauzeo drugo mjesto u bacanju kladiva, dok su treća mjesta ostvarili Anita Banović na 400 metara (54.04), Sara Kolak u bacanju koplja (56,90 m), ženska štafeta 4×100 metara (45.39) i Mateo Ružić na 400 metara (47.26).

U nedjelju će Hrvatska imati priliku popraviti učinak s obzirom da će visok plasman hvatati Ivan Horvat u motki, Roland Varga u disku, Ana Šimić u visu, te Sandra Perković u kugli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.