Flick i Salihamidžić o reprizi prošlogodišnjeg finala Lige prvaka: ‘Želimo igrati finale, opet osvojiti ovaj trofej’

epa07086612 Bayern Munich's director of sport Hasan Salihamidzic (C, down) the former chairman of the board of directors of Volkswagen AG, Martin Winterkorn (R), and Bayern Munich's head coach Niko Kovac (L, up) during the Euroleague basketball match between FC Bayern Munich and Anadolu Efes Istanbul in Munich, Germany, 11 October 2018. EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Bayern će  četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv PSG-a i bit će to repriza prošlogodišnjeg finala, koje je pripalo njemačkoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju kako je aktualni prvak Europe favorit i ove sezone za osvajanje Lige prvaka, ipak, bavarski klub čeka izuzetno težak zadatak. Najprije se moraju ”obračunati” sa PSG-om, a onda u eventualnom polufinalu s moćnim Mancester Cityjem Pepa Guardiole. Dakako, prije toga City mora izbaciti Borussiju Dortmund.

“Igrali smo s PSG-om finale prošle sezone i vidjeli smo koliko su kvalitetni. Imaju novog trenera koji radi dobar posao. Također, PSG ima vrhunske igrače kao što je Mbappe, koji ima apsolutno sve, a tu je i Neymar… Međutim, želimo igrati finale, želimo opet osvojiti ovaj trofej”, rekao je sportski direktor Nijemaca Hasan Salihamidžić.

Ždrijeb i činjenicu da će igrati protiv PSG-a u četvrtfinalu komentirao je trener Bavaraca Hansi Flick:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U četvrtfinalu su samo jake momčadi. To je najboljih osam ekipa u Europi. PSG ima sjajnu momčad, već smo to svi vidjeli, ali nadam se da ćemo ih eliminirati u četvrtfinalu”, rekao je Flick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.