(FOTO) Plenković i Jandroković uoči puta u Moskvu: ‘Očekujemo sjajnu atmosferu, važno je pobijediti samo to se na kraju broji’

Foto: fah

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković uoči puta u Moskvu na polufinalni susret Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Engleske (20 sati) izjavili su kako očekuju sjajnu atmosferu na stadionu i novi uspjeh “vatrenih”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

“Gordan i ja smo uzeli obje verzije hrvatskog dresa za danas. Očekujem pobjedu, sjajnu atmosferu i još jednu veliku predstavu naših igrača i izbornika. Ovo je zaista ogroman dan za Hrvatsku, hrvatski sport i nogomet. Dva puta u 20 godina zemlja naše veličine je ušla u polufinale, to su uspjesi koje ćemo pamtiti generacijama. Nadamo se pobjedi i finalu. Važno je da pobijedimo, samo se to na kraju broji”, rekao je Plenković.

Na pitanje planira li putovati u nedjelju u Moskvu na finale u slučaju večerašnje pobjede premijer je racionalno odgovorio:

“Polako, korak po korak. ‘Ajmo prvo pobijediti, sve drugo se onda stigne riješiti do nedjelje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Sabora podsjetio se na prvi nastup Hrvatske u polufinalu SP-a prije 20 godina u Francuskoj.

“Toliko dobro igraju i zrače pozitivnom energijom da očekujemo još jednu pobjedu. Bili smo ’98 u polufinalu i to je ostalo svima nama trajno uklesano u sjećanje, pričali smo svojoj djeci o tome i njima je to izgledalo kao san. Sada gledam svog 11-godišnjeg sina i nevjerojatna je ta emocija koju svi dijelimo i vjerujemo u pobjedu. Neka budu i penali, glavno da dođemo do pobjede”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.