(FOTO, VIDEO) Barcelona bez Rakitića poražena od Levantea 3:1

Foto: fah

Barcelona je nakon pet prvenstvenih pobjeda izgubila od Levantea 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su počeli bez hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića, bili su bolji, ali zabili su samo jedan gol iz penala u 38. minuti. Zabio je Messi, no Campana je izjednačio u 61., Mayoral dvije minute kasnije preokrenuo za 2-1 u 63. minuti, a Radoja je pet minuta nakon postavio konačnih 3-1.

Ivan Rakitić nije ulazio u igru. Sada je Barcelona tek na bod više od Real Madrida koji ima utakmicu manje, a na dva boda su ispred Granade, Atletica i Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.