Hoće li kapetan biti spreman za Island? Sjajne vijesti stižu iz Madrida, Luka Modrić se oporavlja te je započeo s treninzima!

Foto: Twitter

Napokon sjajne vijesti za hrvatski nogomet, Vatrene, izbornika Ante Čačića, sve navijače, naravno, najviše za samog kapetana reprezentacije Luku Modrića, stižu iz Madrida. Naime, na veliko zadovoljstvo trenera kraljevskog kluba Zinedine Zidanea Luka Modrić oporavlja se odlično te je krenuo s treninzima, odradio je lagano trčanje u Realovom trening-centru Valdebebas, poslije čega se, naravno, vratio rehabilitaciji, javljaju španjolski mediji. Luki je sada potreban postupan oporavak, ne smije se pretjerati, no, postoji nada da će kapetan Vatrenih ipak biti spreman za Island, iako ni izbornik Čačić ne misli forsirati.  Bolje sačuvati kapetana za ono pravo što dolazi, nadajmo se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Luka Modrić se početkom listopada podvrgnuo operaciji koljena, ovog je tjedna produžio ugovor s Realom, pritom je odbio čudesnu ponudu iz Kine navodno vrijednu 16 milijuna eura po sezoni.  Luka još uvijek želi igrati ozbiljan nogomet što u Kini ne bi mogao, naravno, bez namjere da podcijenjujemo bilo koga ipak je Real najviša razina svjetskog nogometa. Oporavak Luke Modrića ide prema planu te bi ga mogli vrlo skoro ponovno gledati na nogometnim travnjacima.

Koliko skoro? Sasvim sigurno ovaj mjesec još uvijek ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.