Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala drugi poraz na Ljetnoj NBA ligi u Las Vegasu

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Brooklyn Netsa sa 58-74 upisavši i drugi poraz na Ljetnoj NBA ligi u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u prvom susretu izgubila od Detroit Pistonsa sa 80-96, hrvatska reprezentacija je u drugom nastup ostavila ipak nešto bolji dojam, premda je i ovaj poraz bio uvjerljiv.

Odabranici Veljka Mršića držali su rezultatski priključak u prve tri četvrtine, a čak su u trećoj dionici poveli sa 39-37. Međutim, Netsi su do kraja četvrtine stigli do vodstva 54-48, a potom zadnji period igre dobili sa 20-10 za konačnih +16.

U pobjedničkim redovima najefikasniji su bili bivši igrač Cedevite Džanan Musa i Rodions Kurucs sa po 15 koševa, dok su hrvatsku reprezentaciju predvodili Antonio Vranković sa 12 koševa i osam skokova, Željko Šakić, koji je imao ”double-double” po 11 koševa i 11 skokova, te Marjan Čakarun sa 11 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu Hrvatska je izgubila od Detroit Pistonsa sa 80-96. U tom susretu Željko Šakić je sa 17 koševa bio najefikasniji u Hrvatskoj, dok je Pistonse predvodio Khyri Thomas sa 26 ubačaja.

Idući nastup hrvatska reprezentacija će imati 9. srpnja protiv Oklahoma City Thundera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.