Hrvatska protiv Njemačke za polufinale Europskog prvenstva: Veliki broj Hrvata uz svoju reprezentaciju protiv moćnog protivnika

Foto: fah

Pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom najveći je izazov u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva. Nakon četiri pobjede u prve četiri utakmice na ovom turniru sjajni Domagoj Duvnjak i suigrači večeras od 20:30 suprotstavit će se favoriziranoj Njemačkoj, koja je prije dva dana deklasirala ne baš bezazlenu reprezentaciju Bjelorusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda protiv Njemačke gotovo je sigurno izabranicima Line Červara donijela bi polufinale, a i omogućila Hrvatskoj da posljednja utakmica u skupini, u slučaju pobjede protiv Češke, bude više revijalnog karaktera. Doduše, ako pobijedimo Nijemce protiv Španjolaca borili bi se za prvo mjesto u grupi. No, neće biti lako, iako će Hrvatska u Beču imati veliku podršku sjajnih navijača koji su rukometne Vatrene pratili u svim dosadašnjim utakmicama turnira, kako u Grazu, tako i u prvoj utakmici u Beču protiv domaćina Austrije.

HRVATSKA: Šego – Mandić, Horvat – Duvnjak, Cindrić, Stepančić – Musa

Klupa: Ašanin, Ravnić, Matanović, Marić, Šipić, Hrstić, Šarac, Mamić, Karačić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NJEMAČKA: Wolff – Gensheimer, Reichmann – Kuhn, Drux, Hafner – Pekeler

Klupa: Bitter, Zieker, Kastening, Wiencek, Kohlbacher, Golla, Bohm, Weber, Schmidt

Kako smo već spomenuli Hrvatska će večeras u Beču, u utakmici koja počinje za otprilike sat vremena, imati pravu domaćinsku atmosferu, i to je realno govoreći najveća prednost Hrvatske u dvoboju s Nijemcima, koji nisu prvi dio Eura odigrali dobro, ali koji se dižu u formi, što je pokazala i utakmica s Bjelorusijom. Njemačka je uvijek opasnija kako turnir odmiče, nego na samom početku natjecanja, bezbroj su puta to dokazali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo…

Dvorana Wiener Stadthalle najveća je austrijska multifunkcionalna arena i može primiti oko 16 000 gledatelja. Prema prvim informacijama Hrvati su već ‘bezecirali’ oko 8 000 ulaznica, a dobar dio zapravo tek pristiže.

Problem je što su karte za susret s Njemačkom već odavno rasprodane pa cvate potražnja na crnome tržištu. Neki su se preprodavači polakomili te su za papirić vrijedan 30 eura tražili čak četiri puta više, no usprkos ogorčenju cijenama ulaznica – broj hrvatskih navijača koji žele gledati Duvnjaka i društvo i dalje raste”, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.