Hrvatska visašica Ana Šimić četvrta u Stockholmu

Hrvatska visašica Ana Šimić osvojila je nove bodove u poretku Dijamantne lige preskočivši na mitingu u Stockholmu 186 centimetara za četvrto mjesto, dok je Stipe Žunić bio sedmi u kugli. .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loši vremenski uvjeti kao i u bacanju diska, u kojem je pobjedila Sandra Perković, bili su prisutni kasnije na skoku u vis. Ana je bila uspješna u prvim pokušajima na 181 i 186cm, a na 190 centimetara je triput rušila.Prvoplasirana je bila Španjolka Ruth Beitia kao jedina sa preskočenih 193cm, a današnjom pobjedom je preuzela čelnu poziciju u poretku skoka u vis s 21 bodom dok je Šimić na sedmom mjestu sa sedam bodova.

Dan prije u bacanju kugle nastupio Stipe Žunić, a pripalo mu je sedmo mjesto s jedinim ispravnim hicem od 19.64 u drugoj seriji. Pobjeda je pripala Tomu Walshu kao jedinom s hicem preko 21 metra (21.13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.