Ibrahimović ljut na direktora Milana i zbog Bobana, na treningu mu poručio: ”Zašto te dugo nije bilo, pojavljuješ se samo 48 sati prije finala”

Foto: Twitter

Nogometaši Milana se pripremaju za nastavak nogometne sezone u Italiji, prekinute privremeno prije tri mjeseca zbog pandemije koronavirusa. Milan će uzvratnom utakmicom u polufinalu Kupa u gostima protiv Juventua otvoriti nastavak nogometnih natjecanja u susjednoj zemlji. Italija je, podsjetimo, posljednjih mjeseci bila jedno od svjetskih žarišta pandemije, no, usprkos toga nogomet se, za razliku od Macronove Francuske, nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom nastavka nogometne sezone trening Milana posjetio je direktor kluba, onaj ”nesretni Ivan Gazidis, koji je ”zaslužan” za činjenicu da Zvone Bobana više nema u talijanskom nogometnom divu. Gazidis je na treningu zatekao i ne baš raspoloženog Zlatana Ibrahimovića.

Bivši švedski reprezentativac je zamjerio Gazidisu na činjenici da je distanciran od momčadi i pojavio se samo prije važne utakmice. Podsjetimo, bio je to prvi posjet Gazidisa igračima otkako su u svibnju nastavili s treninzima.

“Zašto te nije bilo toliko dugo, a pojavljuješ se samo 48 sati prije utakmice za finale?”,  rekao je navodno Ibrahimović Gazidisu, rekao mu je Ibrahimović, a piše Corriere dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon riječi Zlatana Ibrahimovića Gazidis se ispričao momčadi, a Ibrahimović se navodno na Gazidisa ljuti i zbog činjenice da je iz kluba ”najurio” bivšeg igrača Milana i bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije, Zvonimira Bobana.

“Ovo više nije Milan kakav je bio nekad”, kazao mu je Ibrahimović.

Podsjetimo, uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Italije (prvi je susret završio 1:1, a Ibrahimović neće moći igrati zbog ozljede) Juventus i Milan igraju u petak od 21:00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega što se dogodilo pitanje je zapravo hoće li iskusni švedski nogometaš uopće ostati u Milanu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.