Igor Tudor odgovorio na Tomićev komentar: ‘Nismo mi Barcelona, a oni Solin da nam baš nikako ne dođu pred vrata’

Foto: fah

Nogometaši Hajduka su u Splitu pobijedili Lokomotivu s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je napeto do samog kraja. U prvom smo poluvremenu mogli voditi 3:0, a oni su prvi put došli do našeg kaznenog prostora u 63. minuti. Čuo sam da je Tomić rekao da je realno bilo za remi, a meni je to smiješno. Nismo mi Barcelona, a oni Solin da nam baš nikako ne dođu pred vrata, ali svejedno nisu apsolutno ništa konkretno napravili”, rekao je trener Hajduka Igor Tudor na komentar trenera Lokomotive Gorana Tomića da su mogli lako do boda.

“Utakmica s dva različita poluvremena. Čestitam Hajduku na pobjedi. Znali smo što nas čeka na Poljudu, ali su mlađi igrači svejedno bili impresionirani i to je razlog zašto se nismo sastali s loptom u prvom dijelu. Nismo tri dodavanja spojili, nijednu loptu na polovici Hajduka nismo zadržali, i bilo je pitanje trenutka kada će pasti pogodak u našoj mreži. Da se nešto napravi protiv Hajduka, mora se nešto kreirati u igri prema naprijed. Nisu nam dali disati, bili su bolji, brži u svakom dvoboju. Međutim, u drugom smo dijelu dali gasa, Hajduk je teško živio, imali smo jako dobrih prilika i šteta da nismo poentirali”, dodao je.

“Istina je da je kod nas bilo dobrih i loših stvari. Neki su igrali pod grčem, neki nisu imali dan, ali mi smo na kraju zadovoljni. Drama? Ima puno detalja. Naše “stiskanje” protivnik omogućilo nam je stvaranje prilika. Ali ako uzmemo 10 takvih lopti, onda moramo napraviti više. Tu se griješilo. Promjena sastava? Mujakić je odigrao dobru utakmicu, Radić neloše, Jakoliš je bio u kombinaciji i za Varaždin. Tahiraj nije počeo protiv Lokomotive, što ne znači da neće igrati sljedeću. Grbić za pogodak? Legitimno je da ide postići pogodak, ali legitimno je isto tako i da mu se usput dobaci komentar”, kaže Igor Tudor, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.