Izbori u HNS-u: Nove kritike iz Šimićevog tima – ‘Strahovito puno će se udarati ispod pojasa’

Foto: Snimka zaslona

Uskoro su izbori u HNS-u, Dario Šimić i Mario Stanić predstavili program za vođenje HNS-a u Šibensko-kninskoj županiji, gdje su jednoglasno odbijeni, pa nastavljaju dalje u potrazi za podrškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stožer Davora Šukera najavljuje da će već u srijedu imati 15 potpisa županija te da će aktualni predsjednik biti jedini kandidat za novi mandat.

Dario Šimić računa na podršku Ličko-senjske županije, Rijeke i Istre, no ako je ne dobije – do 7. prosinca neće moći do devet potpisa.

Marijo Stanić za Sportske novosti komentirao je odbijanje u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fascinantno je da smo imali konstruktivan razgovor, prezentirali smjernice, pitali njih, da oni kažu probleme, a zna se da 20 godina naši klubovi nemaju za deterdžent i čaj. I nakon toga nam je nepojmljivo, nezamislivo da naprave Izvršni odbor i donesu odluku da će dati potporu ovoj istoj politici, putu prema mraku i ponoru. Mogu im samo poručiti da još jednom razmisle. Pucaju sami sebi u nogu. Cifra s kojim su izašli (100.000 eura) što im Šuker daje za infrastrukturu apsolutno je smiješna. Pa mi smo ponudili obračun u kojem su brojke višestruko veće”, kaže on.

“Sve dok 7. prosinca ne dođemo sa službenim potpisima, tu će se strahovito puno udarati ispod pojasa. Bit će okretanja i prevrtanja, iako bismo voljeli da se ne događaju ovakve gluposti, da trčimo okolo, a hrvatski nogomet gubi korak za Europom… Čovjeka ponekad malo i frustrira kad moramo ukazivati na stvari koje se vide iz aviona. No, “gladni” smo, željni smo, voljni smo, dugo smo bili statični, okupila se zdrava ekipa, nitko nije ni o kome ovisan, ovo nije borba za prijestolje, svatko od nas će otići ako bude teret”, dodao je.

” Bitno je tko će imati veću i jaču podršku. Jasno smo rekli – politika treba biti uz nogomet, ali kao partner. Nikako da kadrovira. Oni su izgubili, samo toga još nisu svjesni, nije im nitko javio, a samo je pitanje dana… “, komentirao je Stanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.