Izbornik Čačić najavio dvoboj s Finskom: ‘Hrvatski čovjek voli hrvatsku reprezentaciju, ona je ponos svih nas’

Foto: fah

Izbornik Ante Čačić je na pitanje što je po njemu ključ utakmice ustvrdio da je ključno kakva će hrvatska reprezentacija biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čeka nas vrlo zahtjevna utakmica s tri boda kao imperativom. Finska je momčad čvrstog obrambenog garda, i kad gubi, to je tijesno”, naveo je izbornik.

“Uočio sam kod igrača da su svjesni trenutka”, dodao je Čačić te ustvrdio da našoj reprezentaciji ide na ruku što se igra na Rujevici, među ostalim i zbog kvalitete terena.

“Moramo biti koncentrirani, dovoljno agresivni i dobro raspoloženi te ostvariti dobar protok lopte”, izjavio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da neće mijenjati formaciju, samo pojedine igrače zbog ozljeda. Na pitanje o atmosferi na tribinama, Čačić je rekao da ona nije bila odgovarajuća samo tamo gdje nije bilo gledatelja.

“Hrvatski čovjek voli hrvatsku reprezentaciju, a ova reprezentacije je na ponos svih nas”, naglasio je.

Do četvrtka je prodano 7000 ulaznica, a kapacitet stadiona Rujevica za ovu utakmicu je 8240 mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Hrvatske i Finske bit će odigran u petak s početkom u 20.45 sati, a naša ga reprezentacija dočekuje kao vodeća momčad u skupini I sa 16 bodova koliko ima i drugoplasirani Island. Po 14 bodova imaju Turska i Ukrajina. Finska je peta sa sedam bodova i bez izgleda je za plasman na SP, a posljednje je Kosovo s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.