Jahta Esmit Europa 2 prva u cilju prve etape Regate tisuću otoka

Esimit Europa 2 je kao prva jahta u regati presjekla liniju cilja ispred marine Porto Montenegro na kraju prve etape Regate tisuću otoka, koja je startala u hrvatskom gradu Rijeci u nedjelju, 21. rujna, točno u podne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jahti je trebalo 38 sati, 24 minute i 8 sekundi na 280,6 nautičkih milja dugoj ruti od Rijeke do Tivta, jedreći između jadranskih otoka uz slab vjetar i nekoliko oluja pri samom kraju u vrlo promjenjljivim uvjetima duž cijelog puta.

Druga etapa počinje 25. rujna u podne ispred marine Porto Montenegro istom rutom do Rijeke, ovog puta puštajući sa lijeve strane otoke Sv. Andrija, Lastovo, Vis, Kornat, Dugi Otok, Premuda, Susak i Unije.

Prije početka druge etape, Esimit Europa 2 će sudjelovati i u obalnoj utrci organiziranoj u slikovitom zaljevu Boke Kotorske, 24. rujna u podne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.