Jeličić glavna tema u srpskim medijima: ‘Kontroverzni Hrvat više neće vrijeđati nikoga’

jeličić
Foto: snimka zaslona

Joško Jeličić više neće biti komentator HTV-a na Euru. Kao razlog je naveo da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi te smatra da bi, kada bi nastavio raditi svoj posao tamo, to bilo samo odrađivanje. To je zaitrigiralo i srpske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Komentator koji je sramno vrijeđao srpsku reprezentaciju se povlači”, pišu Novosti.

“Kontroverzni Hrvat više neće vrijeđati nikoga. Sramno je govorio o Srbiji i Piksiju, a sada je odustao od komentiranja”, piše Kurir.”Hrvat koji je vrijeđao Srbiju više neće komentirati EP!” piše Informer.

“Hrvat koji je sramno vrijeđao Srbiju i Orlove više neće komentirati utakmice na Europskom prvenstvu”, piše Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Jeličić je bio u fokusu srpskih medija jer je navodno vrijeđao Srbe i Srbiju. “Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako”, rekao je početkom Eura na HRT-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.