Kako je Mario Mandžukić šokirao ruski Lokomotiv?

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih strijelaca hrvatske reprezentacije svih vremena, Mario Mandžukić, trenutno je bez kluba nakon što je sporazumno raskinuo suradnju sa katarskim Al Duhailom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, sjajni hrvatski napadač, koji se od vatrenog dresa oprostio nakon nezaboravnog Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine na kojem je zabio tri gola, početkom ove godine  iz Juventusa je prešao u Al Duhail, ali očito je da nije bio zadovoljan situacijom u Kataru. Naime, tamošnja liga je po njegovom mišljenju, a što je i činjenica, daleko slabija od liga kakve imamo u Europi te se Hrvat želi vratiti na stari kontinent, a ima i nekoliko zanimljivih ponuda, o čemu smo već više puta pisali.

Za hrvatskog nogometaša su zanimanje pokazali turski nogometni divovi Galatasaray i Bešiktaš, a ozbiljno u utrku se uključio i moskovski Lokomotiv. Ruski klub je već kontaktirao Mandžukića i ponudio mu dvogodišnji ugovor, no, navodno ih je odgovor 34-godišnjeg Hrvata ostavio bez teksta. Prema pisanju ruskih medija Mandžukić i Lokomotiv pregovaraju već neko vrijeme, no, njegov uvjet ih je sve iznenadio. Hrvat je navodno tražio ugovor i plaću od čak četiri milijuna eura godišnje.

Prema pisanju ruskih medija čelnici Lokomotiva su ostali šokirani kada su čuli da Mandžukić za dvogodišnji ugovor želi osam milijuna eura, tim prije što već sedam mjeseci nije odigrao ozbiljnu utakmicu. Lokomotiv, naravno, takav novac ne može, a niti želi, platiti Mandžukiću. Teško je vjerovati da bi to bilo koji klub pristao platiti s obzirom kako hrvatski napadač ima već 34 godine te da, kako smo već spomenuli, mjesecima nije igrao ozbiljni nogomet. S obzirom na sve bit će doista zanimljivo vidjeti gdje će bivši igrač Juventusa te bivša uzdanica Zlatka Dalića nastaviti super bogatu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, član moskovskog Lokomotiva je još jedan bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.