Klopp ne odustaje od bitke za naslov: ‘Nije još uvijek sve gotovo’

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Liverpoola poraženi su jučer u derbiju od Chelseaja s 1:0. S obzirom na novi poraz kao da se ne nazire kraj krize aktualnog prvaka Engleske i bivšeg prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog poraza od Chelseaja Liverpool je tek sedmi na ljestvici s 43 boda, poraz od londonske momčadi bio je peti uzastopni domaći poraz Liverpoola i to se dogodilo prvi puta u bogatoj povijesti ovog kluba.

Poslije serije neuspjeha Manchester City Pepa Guardiole polako otvara šampanjac, sve je bliže tituli, ali Jurgen Klopp se još ne želi predati. Naprotiv…

“Individualna akcija Mason Mountain odlučila je sve. Sama utakmica je bila izjednačena i intenzivna. Imali smo više šansi, Mane je imao veliku priliku, bilo je puno drugih trenutaka kada nismo uspjeli zabiti. Primili smo gol, pogriješili. S posjedom koji smo imali morali smo stvoriti više šansi. Ovo je ozbiljan udarac, ali još nije gotovo”, rekao je njemački stručnjak na klupi Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Liverpoola se ove sezone, a što je realnost, bori za plasman u Ligu prvaka, a kad smo kod Lige prvaka stigli su na korak do četvrtfinala i tu su očito ambicije momčadi Jurgena Kloppa najveće, u prvoj utakmici osmine finala s 2:0 su savladali njemački Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.