Kolinda Grabar-Kitarović iz Osijeka: ”Ujedinimo se u ljubavi prema našoj domovini koju su nam dali Dalić i naši nogometaši, Luka je k’o moj sin”

Foto: Snimka zaslona

Aktualna predsjednica države, koja se kao kandidatkinja HDZ-a bori za novi mandat,  Kolinda Grabar-Kitarović, na predizbornom je skupu u Osijeku govorila i o nogometu, što čak i ne čudi ako znamo da je ona vrlo često na tribinama kada igra hrvatska nogometna reprezentacija. Kolinda Grabar-Kitarović govorila je o susretu s Kohortom te povezanosti s najboljim hrvatskim nogometašem svih vremena, kapetanom Vatrenih Lukom Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Predsjednica na skupu u Osijeku: ‘Ja ću biti vaš glas i vaša predsjednica’

“Netko iz navijača, iz Kohorte, viknuo je nešto meni, neću ponavljati što i ja sam došla pred njih i rekla sam ‘Evo me, tu sam. Recite mi sve svoje primjedbe, sve svoje kritike. Nemojmo se svađati, nemojmo se prepirati. Jer ja volim i Osijek i Zagreb i Zadar i Rijeku i Split i Grobnik. I Vukovar naš posebno’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi! Ujedinimo se u ljubavi prema našoj domovini koju su nam dali Dalić i naši nogometaši prošle godine. Luka Modrić je k’o moj sin! Moj Lukica! Ali da znate koliko takvih Luka diljem Hrvatske živi! Koliko ja takvih Lukica svakodnevno susrećem i želim pomoći!”, rekla je, između ostaloga, aktualna predsjednica Republike Hrvatske.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.