Mandžukić na naslovnicama talijanskih medija: Jedni su mu već našli novi klub, a drugi će pričekati siječanj

Foto: snimka zaslona

Mario Mandžukić iz Juventusa je dobio lošu vijest – nije se našao na popisu prijavljenih igrača za utakmice po skupinama Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji pokrenuli su brojna pitanja o njegovoj budućnosti, Corriere dello Sport na svoju je naslovnicu u prvi plan stavio Mandžukića i Emrea Cana kojeg je Sarri također odbacio. Pišu da Mandžo namjerava u siječnju preseliti u novu sredinu, a kao izglednu opciju navode Kinu.

Calciomercato piše da bi Mario mogao puno ranije napustiti ‘Staru damu’ – prate ga tri kluba iz Katara: Al-Duhail, Al-Rayyan i Al-Gharafa, a kod njih još traje prijelazni rok.

“Šokiran sam i ljut. Prošli tjedan mi je obećano nešto sasvim drugo, a jučer me trener zove kako bi mi rekao da nisam na popisu”, rekao je Can dok je Mandžukić suzdržan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.