Marin Čilić: Žao mi je što protiv Đokovića nisam pružio više!

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić s tri puta po 6:4 izgubio je od Srbina Novaka Đokovića u četvrtfinalu Wimbledona. Najbolji tenisač svijeta bio je prevelika prepreka Čiliću i to 13. put za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislim da sam dobro odigrao cijeli turnir i da sam pokazao kako moja igra raste. Prilično sam zadovoljan svojom formom i općenito kako sam odradio ovaj turnir. Igrao sam dobar tenis. Sve u svemu, moram gledati pozitivno prema naprijed” – izjavio je nakon meča naš najbolji tenisač.

Marin Čilić je u trinaestom međusobnom dvoboju doživio trinaesti poraz od Đokovića, koji ga je zaustavio i u prošlogodišnjem četvrtfinalu Wimbledona. Iduća prilika mogla bi biti već na US Openu.

Žao mi je jedino na ovom Wimbledonu što protiv Đokovića nisam pružio više” – rekao je Marin novinarima nakon 13. poraza protiv Novaka, koji mu je nekoliko puta tijekom meča zapljeskao na odličnim potezima. No to nije bilo dovoljno za prvu pobjedu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak je jako dobar u svim segmentima igre, a pored toga je i odlično servirao ovaj put. Nije mi dao puno prilika, bio je odličan od početka do kraja meča.

Idući Grand Slam koji je pred nama je US Openu gdje Marin Čilić brani naslov pobjednika.

Mislim da mi ovaj meč s Novakom može puno toga donijeti u narednom periodu. Pozitivan sam uoči ljeta i nastavka sezone i vjerujem da ću dobro odigrati u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Čilić je plasmanom u četvrtfinale Wimbledona zadržao devetu poziciju na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.