Meč karijere i ‘geni kameni’ Filipa Hrgovića: ‘Mi smo Hrvati, ne padamo pod dojam ničega, mi smo najveći ratnici na svijetu’

Foto: fah

, “Mi smo Hrvati, ne padamo pod dojam ničega, mi smo najveći ratnici na svijetu, a ring je svuda u svijetu ring. Ništa novo za mene, kao što sam rekao, čeka vas dobar meč i vjerujem da ću uspješno odraditi ovaj debi”, rekao je najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, uoči meča karijere, prvog na američkom tlu, protiv Gregoryja Corbina u Washingtonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon sedam pobjeda u isto toliko mečeva Filip će tražiti osmu, ali u najtežem meču dosad i najvećem izazovu karijere. Kako Hrgović u ring ulazi uz pjesmu ”Geni kameni” popularnog hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona tako i ne sumnjamo u borbenost do samog kraja.  Hrgović će dati sve od sebe, no, hoće li to biti dovoljno vidjet ćemo noćas iza tri sata.

”Veselim se američkom debiju i uzbuđen sam jer svi najbolji teškaši odlaze u SAD, najbolje mjesto za velike borbe u ovom trenutku. Mislim da će se američkim fanovima svidjeti moj stil jer nisam klasični boksač s distance, nego stalno tražim borbu i pokušavam zadati što više udaraca. Od mene mogu očekivati odlične borbe”, poručio je hrvatski boksač za DAZN uoči borbe u dvorani MGM National Harbor u Oxon Hillu.

Protivnik je, kako smo rekli, Amerikanac Corbina, koji također ima impresivan skor 15:1, uz čak devet nokauta, a jedini je poraz doživio od bivšeg svjetskog prvaka prema IBF-u Charlesa Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.