Mundo Deportivo otkrio kako će izgledati novi domaći dresovi Barcelone za sezonu 2021/22

Foto: Twitter

Nova Barcelona, Ronalda Koemana, sa ”starim” gazdom, Lionelom Messijem, treba i nove dresove. Naime, kako piše Mundo Deportivo, inače blizak klubu s Nou Campa, poznato je kako će izgledati domaći dresovi Barce za sezonu 2021/22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U većini liga tek je krenula sezona 2020/21, a Mundo Deportivo je danas prenio jako zanimljivu ekskluzivu, tvrde kako imaju fotografiju dresova Barcelone za sezonu 2021/22. Dresovi su dosta drugačiji nego inače, naravno, kako smo već spomenuli riječ je o domaćin dresovima katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.