Nepravda prema Ivanu Perišiću – pod udarom navijača, a klupska legenda poručuje: ‘Omjer cijene i vrijednosti u njegovu slučaju vrhunski’

Foto: Twitter

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić potpisao je jednogodišnji ugovor s Bayernom, u koji stiže na posudbu iz milanskog Intera, objavio je u utorak njemački prvak u video prilogu na svojem službenom internetskom portalu u kojem je 30-godišnji Omišanin izjavio kako nije mogao odbiti poziv tako velikog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je tek došao, našao se pod udarom nezadovoljnih navijača.

“Bayern je umjesto 36-godišnjeg Riberyja i 35-godišnjeg Robbena doveo 30-godišnjeg Perišića koji, nakon što je prije osam godina napustio Belgiju, nije zabio više od 22 gola po sezoni. Na Svjetskom prvenstvu je pokazao da ima kvalitetu za velike utakmice, ali njegova nedosljednost i godine pokazuju da nije dugoročno rješenje”, piše navijač, a drugi odgovara: “Ne krivim Perišića niti sam ljutit na njega. Ljutit sam na našu nespobnu upravu. Nadam se da će Ivan pokazati da sam u krivu.”

Nisu baš najsretniji ni Bayernovi igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Perišić je iskusan igrač, zna igrati s obje noge i dobar je tehničar. On je dobar igrač, ali nadamo se da će nam uprava dovesti još pojačanja”, rekao je David Alba, dok je Manuel Neuer dodao: “Razgovarali smo s upravom i siguran sam da stiže još pojačanja”.

“Perišić poznaje Bundesligu, govori njemački i imat će veliko uzajamno povjerenje s trenerom Nikom Kovačem, budući da se dobro znaju iz vremena kad su zajedno bili u hrvatskoj reprezentaciji. Perišić je jak u driblingu, ima dobru završnicu i sigurno će pojačati momčad. Zapravo je omjer cijene i vrijednosti u njegovu slučaju vrhunski”, smatra legenda Bayerna i njemačke reprezentacije Lothar Matthäus.

Niko Kovač također nije oduševljen reakcijom navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ta rasprava je promašena. Neki igrači nemaju tretman kakav zaslužuju jer ih se stavlja u drugu ili treću kategoriju. To nije u redu. Svaki igrač zaslužuje poštovanje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.