Nije poznato kada će se nastaviti Hrvatska nogometna liga, ali se zna kad bi se trebala završiti

Foto: fah

S obzirom na razbuktalu pandemiju koronavirusa još uvijek nije poznato kada će krenuti nastavak natjecanja u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Važno je ponovno spomenuti da je UEFA odgodila Europsko prvenstvo, koje će se tako odigrati idućeg ljeta, iduće 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato kada će krenuti HNL, no, zato je poznato nešto drugo, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) je donio odluku kako će sva natjecanja završiti do 28. lipnja 2020. godine. Točno prema preporuci UEFA-e, koja je poručila da bi sva natjecanja trebala završiti prije srpnja.

”IO je donio odluku po kojoj će odigravanje svih natjecanja za koja je nadležan Hrvatski nogometni savez biti u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske i preporukama UEFA-e.

Odlučeno je i kako će sezona završiti najkasnije do 28. lipnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radna tijela HNS-a i povjerenici natjecanja zadužuju se za izradu prijedloga novog rasporeda odigravanja utakmica u natjecateljskoj godini 2019/20”, prenose Sportske novosti.

Podsjetimo, Hrvatski nogometni savez je 12. ožujka donio odluku prema preporuci Središnjeg državnog ureda za sport  o prekidu svih nogometnih natjecanja do 31. ožujka 2020. godine. Nažalost, kako sada stvari stoje upitno je hoće li se do tada uopće moći nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.