Nove snimke navodnog divljanja predsjednika Reala: Tvorac propale lige za bogate vrijeđa legende kluba?

Foto: fah

Španjolski mediji objavili su audio snimke aktualnog predsjednika Reala Florentino Pereza u kojimq divlja i brutalno vrijeđa igrače spomenutog kluba. Naime, nakon što su u javnost izašle snimke i uvrede tvorca nesuđene Superlige uvrede prema legendama kluba Ikeru Casillasu i Raulu Gonzalezu iz 2006. godine u kojima ih naziva najvećim prevarantima, El Confidencial je sada objavio nove snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Florentino Perez na njima navodno vrijeđa i Cristiana Ronalda, Jose Mourinha te još jednog portugalskog igrača koji je nekoć nosio dres madridskog kluba, Fabija Coentraa.

“Cristiano je lud. Ovaj čovjek je idiot, bolesnik. Mislite da je ovaj momak normalan? Ne može biti normalan kad radi sve ovo što radi”, navodne je rekao kontroverzni šef Reala, a onda je vrijeđao i Mourinha.

Cristiano i Mourinho su osobe sa ogromnim egom. Obojica su razmaženi i odbijaju prihvatiti realnost. Da su malo drugačiji mogli bi zaraditi još više novca. Mourinho je nenormalan. Coentrao je moron. Čovjek vozi bez vozačke dozvole. Obično je govno”, navodne su riječi Pereza, a koje je prenio El Confidencial.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu su demantirali da je Perez vrijeđao legende kluba te tvrde kako objavljene stvari u medijima nema veze s istinom.

Na kraju se oglasio i sam Perez:

“Objavljeni citati dolaze iz razgovora koje je tajno snimio novinar Jose Antonio Abellan, koji ih godinama bez uspjeha pokušava prodati”, kazao je Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznenađujuće je sada, unatoč vremenu koje je prošlo, da su to danas objavile novine El Confidencial. To su izolirane fraze izvučene iz širokog konteksta u kojem su izgovorene”, zaključio je kontroverzni predsjednik Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.