Odjeci finala Lige prvaka: Ramosova poruka Salahu opravdanje ili iskrena gesta?

Foto: Twitter

Real je u finalu Lige prvaka slavio protiv Liverpoola s 3:1. Put do trećeg uzastopnog Realovog europskog trijumfa, ovog puta u Kijevu, znatno je olakšan nakon ozljede najboljeg igrača Liverpoola Mohameda Salaha, koji je zbog ozljede morao izaći iz igre petnaestak minuta prije kraja prvog dijela utakmice. Do tog trenutka Liverpool je djelovao kao bolja ili barem ravnopravna momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnog egipatskog nogometaša tješili su mnogi, među njima i Cristiano Ronaldo, koji je sinoć osvojio svoju petu Ligu prvaka i tako po tko zna koji puta ušao u nogometnu povijest.

Ozljeda Salaha dogodila se nakon dvoboja s kapetanom Reala, Ramosom.  Oba su igrača završila na travnjaku, a Salah je pao na lijevo rame nakon što ga je za desnu ruku povukao obrambeni igrač Reala, već spomenuti Ramos. Ima onih koji vjeruju kako je Ramos to učinio namjerno ne bi li eliminirao iz igre Salaha te tako olakšao put svom klubu prema novom naslovu.

Nakon utakmice, međutim, svojim ponašanjem Ramos je sve demantirao te se sjetio egipatskog reprezentativca, koji je pod znakom upitnika i za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponekad nogomet pokaže svoju dobru stranu, a ponekad i lošu. Iznad svega, mi smo profesionalci. Brz oporavak ti želim, Mohamed Salah”, napisao je Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.