Odlučujuća bitka Ivana Rakitića za ostanak u Kataloniji: Navijači ponovno dali podršku Hrvatu!

Foto: fah

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, Ivan Rakitić, već mjesecima ”odlazi” iz Barcelone. Pogađate, još uvijek nije napustio Kataloniju, iako je ljetos puno govorio o statusu u klubu u kojem je donedavno imao osigurano mjesto u prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić se više nije mogao suzdržati te je javno kritizirao klub zbog činjenice da je već dio jesenske sezone proveo na klupi, Valverde mu je tu i tamo dao poneku minutu, rijetko se znalo dogoditi da krene od početka u utakmicu. U posljednje vrijeme čini se kako se polako stvari mijenjaju i dolaze na svoje. Naime, Rakitić je iskoristio mrvice koje je dobio od trenera u zadnje vrijeme te je ponovno potvrdio da je igrač za Barcelonu.

Tome unatoč sve je izvjesnije da će uskoro napustiti Kataloniju, navodno ima i dosta klubova koji su zainteresirani za usluge igrača koji je prošle godine na Svjetskom prvenstvu svojim igrama mnoge oduševio. Navodno je za hrvatskog veznjaka zanimanje pokazao i francuski PSG.

Za razliku od čelnika Barce navijači su ponovno stali uz Ivana Rakitića, pokazali su to i u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund. Prilikom izlaska iz igre navijači su Hrvatu priredili prave ovacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barceloni skloni katalonski Mundo Deportivo napravio je anketu među svojim čitateljima, kojima su postavili pitanje žele li više odlazak Artura Vidala iz kluba ili Ivana Rakitića. Za Vidala je glasovao 46 posto čitatelja, dok je za Rakitićev odlazak glas dalo samo 19 posto čitatelja Mundo Deportiva. Za ostanak oba igrača u Barci glasovalo je oko 22 posto čitatelja, njih 13 posto reklo je da žele obojici vidjeti na izlaznim vratima Nou Campa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.