Operirala koljeno: Za najbolju slovensku skijašicu Ilku Štuhec sezona već završena

Foto: fah

Najbolja slovenska skijašica Ilka Štuhec potvrdila je u petak da je ova olimpijska sezona za nju već gotova nakon što je operirala koljeno u Baselu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štuhec je teže ozlijedila ligamente koljena na treningu u Austriji, a nakon što joj je u Baselu kirurg Niklaus Friederich operirao ozlijeđeno koljeno na konferenciji za novinare je potvrdila da se ove sezone neće skijati. Slovenka je imala i sreće jer joj je stradao prednji križni ligament desnog koljena, a hrskavica i meniskus su ostali netaknuti.

“Sezona je gotova i prije negoli je počela, neću vidjeti Pjongčang, ali sada je najvažnije da je operacija prošla uspješno i da ću se brzo vratiti”, kazala je 27-godišnja Štuhec, koja je lani postigla imala najbolju sezonu u karijeri osvojivši mali kristalni globus u spustu, dok je u ukupnom poretku Svjetskog kupa bila druga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.