Optimizam Šime Vrsaljka uoči Islanda: Za reprezentaciju dajem uvijek maksimum!

Foto: fah

Za reprezentaciju uvijek dajem svoj maksimum, a tako će, ako mi izbornik ukaže povjerenje, biti i protiv Islanda, kazao je Šime Vrsaljko uoči kvalifikacijskog dvoboja s Islandom u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ljetnog transfera iz Sassuola u Atletico Madrid, Šime Vrsaljko bori se za svoje mjesto u španjolskoj momčadi, u oštroj konkurenciji na bočnim pozicijama, a priliku je dobio protiv Rostova u Ligi prvaka.

“Nadam se da ću nastaviti u dobrom tonu. Naporno sam radio, trenirao i čekam svaku sljedeću utakmicu 100 posto spreman, da je odradim što bolje ako dobijem priliku. Zadovoljan sam, u klubu se dobro radi. Svjestan sam svoje kvalitete i nema razloga da mi neigranje pokvari samopouzdanje. Znam koliko mogu, a i za reprezentaciju ću dati svoj maksimum. Nema razloga za brigu”, poručio je bočni branič Vatrenih.

Hrvatsku u subotu, 12. studenoga, čeka kvalifikacijski ogled s Islanđanima na Maksimiru, koji će zbog Fifine kazne i ovoga puta biti prazan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Island ima jako dobru atmosferu unutar momčadi i igra čvrst nogomet te nas očekuje dobra utakmica. Mislim da ćemo biti 100 posto ‘unutra’ i pobijediti Island. Navijači su nam uvijek motiv više i ponekad se daje više od realnih mogućnosti s publikom iza sebe, ali ne trebamo razmišljati o tome. Moramo misliti pozitivno”, rekao je Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.