Milan Badelj bez kompromisa: Islandu svaka čast, ali Hrvatska mora pobijediti

Foto: fah

Izrazito poštujemo Islanđane, napravili su veliki rezultat na Europskom prvenstvu, i treba im čestitati, ali mi moramo pobijediti, kazao je hrvatski nogometaš Milan Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativni veznjak Milan Badelj ističe kako se Hrvatska protiv Islanda ima pravo nadati pobjedi.

Milan Badelj, član talijanske Fiorentine, jedna je od uzdanica izbornika Ante Čačića uoči nadolazećeg kvalifikacijskog okršaja za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda.

“Sve ovisi kakav je tko na terenu i vjerujem da je izbornik zadovoljan onime što pružam. Ja sam zadovoljan, iako uvijek mogu bolje, i to ću ubuduće pokušavati i pokazati”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Islanđani su na tablici kvalifikacijske skupine bodovno poravnati s Vatrenima, na sedam bodova, te će maksimirski dvoboj imati posebnu težinu.

“Izrazito ih poštujemo, napravili su veliki rezultat na Europskom prvenstvu, i treba im čestitati. Na impresivan su način došli do toga, nisu se samo branili, te im je to dalo krila i na početku ovih kvalifikacija. Međutim, igramo kod kuće – makar i bez publike – te moramo pobijediti. Budemo li pravi, možemo biti optimistični i mislim da bismo tada trebali slaviti”, smatra Badelj.

Hrvatskog se veznjaka povezuje s mogućim odlaskom iz Fiorentine, no Badelj se do zimskog prijelaznog roka neće opterećivati tim opcijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Maksimalno sam koncentriran na Fiorentinu i sretan sam tamo, a sve ovo ostalo u ovom je trenu nepotrebno. Statusom sam zadovoljan, a drugo ćemo vidjeti na zimu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.