Ozljeda Matea Kovačića ipak nije ozbiljna, trener poručio: Hrvatski veznjak čini Hazarda najboljim igračem svijeta

Foto;: Twitter

Kako smo već pisali na svom Stamfod Bridgeu nogometaši Chelsea nakon preokreta uvjerljivo su svladali Cardiff. Od prve minute zaigrao je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, nažalost, iako je igrao vrlo dobro izašao je u 50. minuti zbog ozljede, koja, srećom, nije ozbiljnije prirode. Sjajnu je utakmicu igrao i belgijski reprezentativac Eden Hazard, koji je zabio tri pogotka. Sa tri pogotka sjajni veznjak ušao je u povijest londonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Matea Kovačića, je li ozbiljne prirode?

“Ne, ne. Pričao sam s doktorom nakratko i rekao mi je da nije ništa ozbiljnije naravi”, nakon utakmice rekao je trener Chelseaja Maurizio Sarri. Trener Chelsea ponovno je istaknuo značaj hrvatskog nogometaša, ali i Jorginha za odličnu formu Edena Hazarda.

“Znao sam ima to u sebi. Vratio nam se s okupljanja reprezentacije tek prije dva dana i dobio je dan odmora više, a poručio sam mu kako sam siguran da može zabiti i 40 golova u sezoni. A uz njih dvoje potroši puno manje energije jer ne igra daleko od gola, nego samo u posljednjoj četvrtini.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eden Hazard najbolji na svijetu?

“Prije sam mislio da je Hazard jedan od najboljih igrača na svijetu. Sada sam se predomislio – on je najbolji! I još će biti bolji sada kada igra bliže golu”, kazao je Sarri.

Nakon prvih pet kola Chelsea ima pet pobjeda, dakle, stopostotni učinak te se zajedno s Liverpoolom Dejana Lovrena nalazi na vrhu ljestvice. Ipak, Chelsea ima bolju gol razliku, no, unatoč tome Sarri smatra kako su Manchester City i Liverpool po kvaliteti ispred njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I dalje mislim da su Liverpool i Manchester City ispred nas. Ali, još se možemo popraviti. Moj cilj je da budemo najbolja momčad u Engleskoj, ali to se ne može napraviti u jedan mjesec. Možda će nam trebati cijela sezona, možda malo više”, kazao je trener Chelsea i u zaključku dodao:

“Prije svega moramo popraviti igru u obrani. Danas smo znali da igramo protiv protivnika koji je jak u prekidu, pa opet nismo bili dovoljno dobri u toj fazi igre. Siguran sam da ćemo to brzo popraviti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.