Pele tvrdi: ‘Neymar je bolji igrač od Ronalda, Cristiano je bolji samo u jednome’

Foto: Fábio Rodrigues Pozzebom/Agência Brasil

Pele tvrdi da je Barcelonina brazilska zvijezda Neymar bolji igrač od Realova Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je dobio Zlatnu loptu za 2016., kao i nagradu na Fifinog nogometaša godine, ali po mnogima najveći nogometaš svih vremena vjeruje da su jedino u čemu je Ronaldo bolji od Neymara zračni dueli.

“Jedini Neymarov problem je igra glavom. Ali ukupno gledajući, Cristiano nije bolji od njega”, rekao je Pele za UOL Esporte, te je dodao: “Tehnički, Neymar je puno bolji, jedino ga nećete vidjeti da zabija glavom.”

Podsjetimo, Pele je između 1957. i ’71. zabio 77 golova u 91 nastupu za Brazil i jako hvali Titeov Brazil:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad igraju kao momčad, a ne skupina pojedinaca. Titeov pristup mi je odličan. Brazil je oduvijek imao dobre igrače, ali problem je što nekad nismo imali momčad.”

“Tite je rekao ‘Ajmo igrati ove utakmice samo s igračima iz Brazila, dati njima šansu, to su dobri, novi igrači. A ostali ako će nam trebati, zvat ćemo ih.’ Nadam se da će to funkcionirati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.